Zij die alleen vliegen hebben de sterkste vleugels.

1

★★★ Zij die alleen vliegen hebben de sterkste vleugels. Sta op en spreid je vleugels, sta op en jaag op datgene wat je nodig hebt. Het maakt niet uit in wat voor toestand jij je vandaag bevind, het is nog niet afgelopen. Jij bent misschien de laatste tijd bezig om erachter te komen hoe jij je levensonderhoud op orde kunt zetten. Is het een baan, je financiële situatie, een toekomstige huwelijkspartner, een toets of een ander zaak? Wees sterk want Allah zal jou helpen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En hoeveel levende wezens zijn er niet die niet over hun levensonderhoud beschikken? Allah voorziet hen en jullie (ook). En Hij is Alhorend, Alwetend.”

(Soerat al-cAnkaboet: 60)

Luister goed: Een valk staat er ook alleen voor, een valk kan je veel leren want dit is hoe hij in het leven staat. Elke dag staat een valk vol zelfvertrouwen op. Voor een valk is het niet de vraag OF hij vandaag aan zijn levensonderhoud komt, de valk is OVERTUIGD dat het hem gaat lukken. Als eerste heeft hij VERTROUWEN, als tweede is hij DANKBAAR, als derde is hij GEDULDIG, als vierde heeft hij FOCUS en als vijfde onderneemt hij ACTIE.

Een valk is klein maar haalt in een duikvlucht een snelheid van 349km/u! Wanneer hij een prooi ziet focust hij zich erop en zal er alles aan doen om het te vangen. Zo is het ook met jouw leven. Geef niet op! Als er dingen in jouw leven mislukken is dat tijdelijk. Vandaag ga jij weer ervoor, vandaag ga jij jouw dromen najagen. Wees niet bang want Allah zal jou helpen! Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment