Zelfvertrouwen kan jij jezelf aanleren

14925430_600754496777919_759290671424968326_n

★★★ Zelfvertrouwen kan jij jezelf aanleren. Het maakt niet uit in wat voor toestand jij je momenteel verkeerd noch hoe jouw verleden eruit ziet. Als jij zelfvertrouwen wil dan moet je het volgende weten. Jij bent in staat om met de Wil van Allah alles aan te kunnen en alles te bereiken. Twijfel dus niet aan wie je gisteren was, accepteer wie je vandaag bent en werk aan jezelf om de persoon in sha Allah morgen te worden die je graag wilt zijn.

Onthoud dat Allah jou gaat helpen wanneer jij dit aan Hem gaat vragen. Je kan dit doen in je eigen woorden en in je eigen taal.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie.”

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Het maakt niet uit wat mensen zeggen, het maakt niet uit dat ze mij gaan haten. Elke steen die zij naar mij gooien gebruik ik voor mijn pad, bij elke wegversperring vind ik een nieuwe weg. Mijn zelfvertrouwen is sterker dan mijn twijfel en mijn moed is sterker dan mijn angst. Geen berg is voor mij te hoog en geen oceaan is voor mij te diep. Ik leer liever kruipen dan eeuwig te blijven staan op dezelfde plek.

Vanaf nu ga jij niet voor zilver maar voor goud, vanaf nu zal niets behalve Allah jou kunnen tegenhouden. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment