Zelfs de grootste was ooit een beginner

15171207_1852050678402348_9181939069514684961_n

★★★ Zelfs de grootste was ooit een beginner, wees niet bang om de eerste stap te ondernemen. Daar waar jouw dromen beginnen, daar is hoop. Daar waar hoop is, daar beginnen jouw dromen. Het maakt niet uit wat jouw toestand van vandaag is, het maakt niet uit hoeveel fouten je in het verleden hebt gemaakt. Vandaag kan jij een nieuwe hoofdstuk schrijven.

Al jouw zaken die jij in jouw leven wilt hebben worden door Allah beslist. Hij is jouw Zaakwaarnemer en bekijkt datgene wat jij vraagt. Het is aan jouw om die stappen te ondernemen en het is aan Allah om jou daarin te begeleiden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah is de Schepper van alle zaken. En Hij is de Zaakwaarnemer over alle zaken.”

(Soerat az-Zoemar: 62)

Luister goed: Twijfel niet of je iets wel of niet kan, twijfel niet of het je wel of niet gaat lukken. Want wanneer Allah MET je is dan kan NIETS tegen je zijn. Daar waar je obstakels tegenkwam vind je een weg, daar waar je muren zag vind je een brug en daar waar je in duisternis liep vind je een licht. Allah is de Waker over jou.

De tijd is gekomen om die stap te ondernemen, de tijd is gekomen om jouw resultaten te behalen. Want elke koning was ooit een huilende baby, elke boom was ooit een zaad en elke hoog gebouw was ooit een schets op een kaart. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

Add Comment