Zelfs de donkerste nacht zal eindigen en de zon zal weer opkomen

XX

Zelfs de donkerste nacht zal eindigen en de zon zal weer opkomen. Je staat vandaag op met het gevoel dat je alles aan kan, je staat vandaag op dat niets of niemand jou kan tegenhouden. Het maakt niet uit dat het regent, het maakt niet uit dat het waait, vandaag voel jij je onoverwinnelijk.

Je voelt je gezegend, je voelt dat je vandaag een nieuwe kans krijgt om de rest van je leven het beste van je leven te maken. Je herinnert je de machtige Woorden van Allah subhanahu wa ta’ala Die tegen je zegt:

“Welke zegeningen jullie ook ervaren, zij komen van Allah. En wanneer jullie gekweld worden, is het tot Hem dat jullie om hulp roepen.” (Soerat an-Nahl: 53)

Luister goed: Wanneer jij je in de duisternis bevind is het Allah Die jou een Licht doet schijnen, wanneer jij alleen muren ziet is het Allah Die voor jou bruggen zal bouwen. De Barmhartigheid van Allah is groter dan jouw zonden, daarom moet je weten dat Allah jou blijft helpen ondanks je velen zonden. Jouw toestand is geen straf maar een momentopname waar je iets gaat leren.

Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren. Het maakt niet uit waar je nu bent maar het maakt wel uit waar je naar toe wilt gaan. Je ziet de zegeningen voor je, grijp ze. Je voelt de Barmhartigheid bij je, dank er voor . Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment