Zelfs de donkerste nacht zal eindigen en de zon zal weer opkomen

15181419_612955128891189_4126496054240303262_n

★★★ Zelfs de donkerste nacht zal eindigen en de zon zal weer opkomen. Wat er gisteren is gebeurd is voorbij. Vandaag is het een nieuwe dag, een nieuwe dag vol hoop. Terwijl jij sliep heeft Allah allerlei zaken voor jou klaargemaakt om jouw problemen op te lossen. Terwijl jij sliep heeft Allah allerlei beloningen voor jou klaargezet.

Al het goede wat je tot nu toe hebt gedaan zal worden beloond. De beloningen worden voor jou verborgen gehouden tot het juiste moment is aangebroken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij pleegden te doen.”

(Soerat as-Sadjdah: 16-17)

Luister goed: Je bent niet alleen, jouw beproeving is niet voor eeuwig. Het is slechts een kwestie van tijd totdat jouw problemen worden opgelost en het is slechts een kwestie van tijd dat jij je beloningen gaat ontvangen. Miljoenen mensen kunnen getuigen dat ze het erger dan jou hebben gehad maar toch zijn ze uit de beproevingen gekomen.

Vanaf nu voel jij je sterk, vanaf nu voel jij dat NIETS behalve Allah jou kan tegenhouden. Elke stap die jij zet brengt jou dichterbij jouw doel, bij elke obstakel die jij tegenkomt vind jij een nieuwe weg. Allah is met jou. Make the rest of your life the best of your life!

 

Add Comment