Ze zeiden dat het mij niet zou lukken

12508732 479937822192921 2443832866867738979 n

Ze zeiden dat het mij niet zou lukken daarom is het mij gelukt. Elke steen die zij naar mij gooiden, gebruikte ik om mijn pad te creëren. Zij die afgunst tegenover mij koesteren zullen nimmer slagen want daar waar zij duisternis creëren, schijnt Allah een licht voor me, daar waar zij muren voor me bouwen, bouwt Allah een brug voor me. Het maakt niet uit wat zij zeggen, het maakt niet uit hoe vaak zij mij afwijzen en het maakt niet uit dat ze mij willen tegenhouden, ik zal met de Wil van Allah mijn dromen realiseren.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wat Allah de mensen aan Barmhartigheid schenkt kan door niemand tegengehouden worden, en wat door hem tegengehouden wordt kan buiten Hem door niemand gegeven worden. En Hij is de Almachtige, de Alwijze.” (Soerat Faatir: 2)

Luister goed: De reden waarom je vanochtend opstond is omdat Allah nog veel voor jou heeft. Jouw verleden bepaald niet jouw toekomst noch bepalen jouw tekortkomingen de weg naar het succes. Besef dat de mogelijkheden om alles wat je nog wilt krijgen enorm zijn, besef dat de gunsten van Allah waar je om vroeg op je pad gelegd kunnen worden. Het gaat er namelijk niet om waar je vandaan kwam maar het gaat erom waar je naar toe wilt gaan. Het gaat er niet om hoeveel fouten je hebt gemaakt maar het gaat erom wat je ervan hebt geleerd. Dit is jouw dag, dit is jouw moment. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment