Wraak nemen doe je zo

Wraak nemen doe je zo

Het kan zijn dat je haters in je leven hebt of hebt gehad. Personen die achter je rug om je het succes niet gunnen. Ze roddelen over je, ze praten over je, ze loeren op elke beweging die je maakt en ze proberen je zo klein mogelijk te houden. Deze personen moet je geen aandacht schenken, deze mensen moet je niet op een nare manier aanpakken maar je pakt ze aan door enorme successen te boeken. Sleep Sweat Grind Repeat.

Je moet op Allah vertrouwen dat Hij je de overwinning brengt, je moet op Allah vertrouwen dat Hij je enorme successen zal schenken. Sleep Sweat Grind Repeat.

Allah subhanhu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.”

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: De haters krijgen energie en worden sterker als jij ze aandacht schenkt. Wat jij moet doen is onder de radar blijven en aan je successen bouwen. Omring je met mensen met dezelfde missie als jou, omring je met mensen die een positieve vibe hebben en als die er niet zijn dan is alleen verder ook een optie. Een leeuw zal zich niet omdraaien als een kleine hond naar hem zou blaffen dus waarom je druk maken om het geblaf van de haters?

Er gaat in sha Allah een moment komen dat jij successen na successen boekt en guess what: De haters zullen kapot gaat van jaloezie maar hun jaloezie zal jou niet raken want jij wordt door Allah beschermd. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

0125-A17-C-55-E6-493-A-A857-5-A7043599-C16

Add Comment