Wonderen bestaan en jij bent er een van

12141751 458935694293134 4769801593600900540 n

Als je niet in wonderen gelooft dan ben je waarschijnlijk vergeten dat jij er één van bent. Jij komt voort uit de samenstelling van een zaadcel en een eicel. Jij deed mee met een miljoenenrace en met de hulp van Allah werd jij de kampioen, van alle miljoenen zaadcellen is jouw zaadcel het eerste bij het eicel gekomen en daar was je.Toeval? Nee, je bent uitgekozen. De wereld zit vol gunsten, sommige kun je zien en andere zijn verborgen en worden pas openbaar gemaakt tot het juiste moment is gekomen. Er zijn zoveel mogelijkheden om jouw dromen waar te maken, ongeacht jouw situatie, want alles wat op aarde is, is in DIENST van Allah subhanahu wa ta’ala want Hij zegt:

“Zien jullie niet dat Allah wat zich in de hemelen en op de aarde bevindt aan jullie dienstbaar heeft gemaakt? En Hij heeft Zijn gunsten voor jullie vervolmaakt, zichtbaar en onzichtbaar. En er zijn er onder de mensen die over Allah redetwisten zonder kennis, zonder Leiding en zonder verlichtend Boek.” (Soerat Loeqmaan: 20)

Luister goed: Geloof dat er wonderen kunnen gebeuren, geloof dat er een oplossing is voor je probleem. Ben je werkloos dan kun je nog aan je droombaan komen, ben je ziek dan kun je nog genezen, ben je gescheiden dan kun je nog hertrouwen, wat het ook is, geloof in wonderen, want ze bestaan, wan jij bent er ook één van

Add Comment