Winnaars geven nooit op

winnaars zijn degene die nooit opgeven. Ja het is moeilijk om jezelf weer op te pakken als dingen niet gaan zoals ze moeten gaan, ja het is moeilijk dat je dagelijks te maken krijgt met dat stemmetje dat je influistert dat je maar beter kunt opgeven maar laat ik je het volgende zeggen: Het is nog niet afgelopen, een aantal slechte hoofdstukken in je leven wil nog niet zeggen dat het einde van jouw boek is genaderd? Allah test elke daad van jou om te kijken of je geduldig blijft en of je niet gaat opgeven.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wij zullen jullie zeker beproeven, totdat Wij toetsen wie van jullie strijders en geduldige zijn. En Wij beproeven jullie daden.” (Soerah Mohammed vers:31)

Luister goed: Alle succesvolle mensen hebben te maken gehad met mislukkingen. Het maakt NIET uit dat je die toets niet hebt gehaald, dat je gezakt bent voor je examen, dat je bent ontslagen, dat je bent gescheiden of dat dingen in je leven zijn mislukt maar het maakt WEL uit wat je verder gaat doen. Wanneer de wereld je keihard tegen de vlakte smijt kan dan omhoog want “if you can look up you can get up”! Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en jij gaat met de Wil van Allah al jouw dromen verwezenlijken.

Ga door en onthoud dat Allah jou naar het succes leid want wanneer Allah met je is dan kan niets tegen je zijn. Make the rest of your life the best of your life!

119408162-1501186250068068-9172714206066838638-n

Add Comment