Wie ben jij over 5 jaar ? Check het zelf

20992944_746502492203118_1536335535643860627_n

Wie ben jij over 5 jaar ? Check het zelf

De toekomst kun je nooit voorspellen maar je kunt wel ongeveer raden hoe een persoon ongeveer over 5 jaar zal zijn. De persoon die jij zal zijn is gebaseerd op alles wat jij vandaag doet, de personen met wie je omgaat, de personen naar wie jij luistert, de meningen die jij gelooft en informatie die jij in je opneemt.

Je kunt niet van Allah gaan verwachten dat Hij jouw toestand gaat veranderen als je helemaal niets doet. Wacht jij op een wonder of blijf je in beweging om die wonder tegemoet te komen?

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…Voorwaar, Allah verandert de (goede) toestand van een volk niet, totdat zij hun eigen toestand veranderen…”

(Soerat ar-Rad: 11)

Luister goed: Vandaag creëer jij je toekomst. Jouw lichaam is over 5 jaar het resultaat van de oefeningen die jij vandaag wel of niet doet, het soort voedsel die jij vandaag wel of niet neemt. Jouw geestelijke toestand is over 5 jaar het resultaat van de gedachten die jij vandaag gelooft. Positieve of negatieve gedachten. “What you feed your mind will shape your future.

Als jij momenteel een negatieve patroon volgt dan moet je hiermee stoppen. Jouw routine bestaat uit dagelijkse gewoontjes, in het begin kan je er moeite mee hebben maar als je stap voor stap het slechte door het goede vervangt dan zal je routine automatisch veranderen. De mensen met wie je omgaat zullen ook een grote rol spelen in hoe je over 5 jaar zult zijn. Jij bent deels gevormd door de mensen met wie je omgaat. Negatieve mensen zuigen je energie uit en maken jou een van hun. Let dus goed op met wie je omgaat of HOE je met ze omgaat. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

www.islamcoaching.com
Facebook: http://on.fb.me/1YUwbyn
Instagram: http://bit.ly/1PseuVd
Email: info@islamcoaching.com

Add Comment