Weglopen van jouw problemen is een wedstrijd die je nooit kunt winnen

Xe

Weglopen van jouw problemen is een wedstrijd die je nooit kunt winnen. Speciaal voor jonge meiden die van huis weglopen omdat hun thuissituatie niet uit te houden is.

Wees niet verdrietig en voel je niet wanhopig, ergens in de duisternis, is er een Licht, ergens waar je alleen muren zag, is er een brug. Van huis weglopen brengt je alleen meer ellende, er staan namelijk veel wolven in schaapkleding op je te wachten. Mensen die goede bedoelingen lijken te hebben maar wanneer ze jouw vertrouwen hebben kun je nooit meer aan hun ontsnappen. Velen jonge meiden hebben die fout gemaakt, ze hebben zichzelf en hun familie veel verdriet aangedaan.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En Wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht.” (Soerat at-Talaaq: 2-3)

Luister goed: Er is een uitweg ongeacht jouw situatie, jij bent geen slecht persoon, jij bent ma’sa’Allah en jij bent geweldig. Ondanks jouw fouten en ondanks jouw zonden helpt Allah jou. Roep Hem aan en heb vertrouwen. Roep Hem aan en wees geduldig. Er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren. Het maakt niet uit dat jouw familie en jouw omgeving jou niet begrijpen, Allah begrijpt jou wel.

Annuleer al jouw plannen om van huis weg te lopen, luister niet naar andere die jou dit aanraden, zij weten niet wat Allah weet. Het is een kwestie van tijd totdat Allah jou verlost van al jouw problemen. Kijk naar de lucht…., kun je Hem zien? Nee…, maar Hij kijkt nu wel naar je…, voel Zijn Liefde, voel Zijn Barmhartigheid. Allah is met je, en wanneer Allah met je is dan kan niets tegen je zijn. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment