Wees niet bedroefd

Wees niet bedroefd

Het kan zijn dat je je laatste tijd depressief voelt, dingen gaan niet zoals ze moeten gaan. Je hebt veel meegemaakt en je hebt het gevoel dat het steeds erger aan het worden is. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Wees niet bedroefd, Allah is met je. Er gaat in sha Allah een moment komen dat al je zaken rechtgezet worden. Het maakt niet uit hoeveel fouten je hebt gemaakt, het maakt niet uit hoeveel zonden je hebt gepleegd en het maakt niet uit in wat voor toestand je momenteel verkeerd. De Barmhartigheid van je Schepper zal alles voor jou doen herstellen. Daarom is het belangrijk om je banden met Allah te versterken.

Je vraag je misschien af waar de hulp blijft, je vraagt je misschien af waar de beloningen voor al het goede wat je hebt gedaan blijven, Allah is jou niet vergeten, Hij leid je naar je bestemming.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Daar, de hulp is van Allah, de Ware. Hij is beter (als gever van) een beloning en beter (als gever van) een bestemming.”

(Surah Al-Kahf vers:44)

Luister goed: De Barmhartigheid van Allah omvat alles, het brengt de harten die elkaar zoeken bij elkaar, het zuivert de zielen van hun zonden, het beschermt tegen het oprukkende kwaad, het doet velen zegeningen als regen dalen en het laat gunsten groeien op momenten dat men het niet verwacht. De blokkades die jij ziet zijn wellicht geen blokkades maar bescherming tegen het kwaad of een omleiding naar het goede. De zaken die je werden ontnomen werden wellicht ontnomen zodat je iets beters in de toekomst gaat ontvangen. Alles in je leven is onder controle van je Schepper.

Kijk naar de lucht, kun je Hem zien? Nee maar Hij ziet jou wel. Hij weet wat je voelt en Hij weet wat je denkt. Voel de Liefde van je Schepper, Hij die meer van je houd dan een moeder die van haar net geboren kind houd. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-6345