Wat velen mensen niet weten

Wat velen mensen niet weten

Heel veel mensen hebben mooie dromen, zoals op vakantie gaan naar een tropische oord, een baan die ze sinds vroeger graag wilde doen, een persoon met wie ze willen huwen of misschien een ander soort droom. Voor hun blijft het bij dromen want ze hebben zichzelf wijsgemaakt dat het onmogelijk is. Ze hebben het geaccepteerd dat het gezien hun huidige situatie niet voor hun is weggelegd. Tegen deze mensen wil ik het volgende zeggen; Wordt wakker! Ongeacht je situatie is alles nog in sha Allah voor je mogelijk.

Wanneer je iets aan Allah vraagt en accepteert dat er voldoende mogelijkheden voor je zijn dan herken je de kansen die je moet grijpen want Hij voorziet je van alle mogelijkheden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, Allah is de Voorziener, de Bezitter van Sterke Kracht.”

(Soerat adh-Dhaariyaat: 58)

Luister goed: Verwijder de gedachten dat een tropische oord perse duur moet zijn, als je gericht zoekt en blijft zoeken dan kom je vanzelf een goede deal tegen. Verwijder de gedachten dat die baan voor je onmogelijk is omdat je de diploma er niet voor hebt maar schrijf veel sollicitatiebrieven. Verwijder de gedachten dat je met die persoon niet kan trouwen, onderneem actie, nee heb je en ja kun je krijgen. Alles is voor jou mogelijk, de enige reden waarom het niet zal gebeuren is omdat jij al hebt geaccepteerd dat het onmogelijk is en dat is iets wat Allah niet van jou wil horen.

Vraag Allah dus (dit mag in je eigen woorden) om datgene wat je wilt, neem de tijd om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn en onderneem actie. Zoek naar mogelijkheden en niet naar excuses! Make the rest of your life the best of your life!

 

x34343433

Add Comment