Wat te doen als jij je verdrietig voelt

21272118_751700751683292_5368222753388072629_n

Wat te doen als jij je verdrietig voelt

Het kan zijn dat jij je verdrietig voelt, je hoop is veranderd in wanhoop, je glimlach in een traan en je zelfvertrouwen in onzekerheid. Je hebt geen idee hoe jouw leven weer verder op orde komt. Je voelt je alleen, je voelt je machteloos en niemand die jouw gevoelens begrijpt.

Jij bevind je momenteel in de duisternis. Deze donkere periode is er niet voor altijd maar deze donkere periode is er voor even. Allah is namelijk bezig om jou naar Zijn Licht te leiden.

Allah subhanahu wa ta’la zegt:

“Allah is de Helper van degenen die geloven, Hij voert hen van de duisternis naar het Licht.” (Aya van Surah Al-Baqarah: 257)

Luister goed: In jouw leven stoppen bepaalde zaken maar als ze stoppen wil dat NIET zeggen dat je niet iets beters ervoor terug gaat krijgen? Ze stoppen zodat ze VERVANGEN gaan worden voor iets beters. Het enige probleem waar jij mee zit is dat jij GEEN idee hebt HOE jij weer gelukkig gaat worden maar laat de hoe-vraag aan Allah over. Het is NIET aan jou om deze zaken te regelen, het is aan jouw Schepper Die het beste weet.

Een aantal slechte hoofdstukken in jouw leven wil niet zeggen dat het einde van het boek is genaderd? Er komen in sha Allah nog velen mooie hoofdstukken voor jou aan. Jij gaat in sha Allah gelukkig worden, alle puzzelstukken gaan in sha Allah op hun plek vallen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment