Wat te doen als je depri opstaat

16684239_660380960815272_5810913266391599684_n

Wat te doen als je depri opstaat

Het kan zijn dat je gisteravond met slechte gevoelens naar bed bent gegaan. Je bent misschien boos, verdrietig of hebt grote zorgen. Je hebt slecht geslapen en nu lig je het liefst nog de hele dag in je bed.

Laat ik jou het volgende zeggen: Vandaag is het een nieuwe dag, een nieuwe dag met nieuwe kansen. Denk niet dat Allah jou is vergeten, denk niet dat Hij jou aan je lot heeft overgelaten, wat er is gebeurd heeft een reden en deze reden is er om JOU te dienen.
Je vraag je misschien af WAAR de hulp blijft, je vraagt je misschien af waarom jij?

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Daar, de hulp is van Allah, de Ware. Hij is beter (als gever van) een beloning en beter (als gever van) een bestemming.”

(Surah Al-Kahf vers:44)

Luister goed: Jouw beproeving is gekoppeld aan een beloning en aan een bestemming. Het MOEST plaatsvinden zodat je datgene gaat ontvangen wat je uiteindelijk nodig hebt. Wees niet verdrietig maar wees verheugd want er staan in sha Allah mooie dingen voor JOU te gebeuren. De vraag is nu niet OF je ze krijgt maar de vraag is nog alleen WANNEER je deze gaat krijgen. Ik weet dat je ergens diep van binnen mij begrijpt, ik weet dat je op de hoogte bent dat ik jou alleen iets bevestig wat je al wist.

Vanaf nu ga jij je goed voelen, vanaf nu voel jij je sterk en voel je Allah aan jouw zijde. Niets of niemand kan jou van de beloningen afhouden en niets of niemand kan jou wat maken. Want wanneer Allah met je is dan kan NIETS tegen je zijn. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment