Wat moet je weten wanneer jij je eenzaam voelt

4

Wat moet je weten wanneer jij je eenzaam voelt

We hebben allemaal weleens het gevoel dat we ons alleen voelen.
Het kan zijn dat jij vrienden of vriendinnen hebt waar de band momenteel niet meer goed mee is. Misschien hebben ze momenteel iemand in hun leven, misschien zijn ze te druk. Maar wanneer ze jou nodig hebben dan nemen ze opeens contact met je op.

Wanneer jij je alleen voelt is dat een teken dat Allah jou op die momenten voor Zichzelf wil. Hij wil dat jij jouw band met Hem sterker maakt omdat jouw band met Hem voldoende is. De band met Allah bevat Liefde, Barmhartigheid, Genade en Hulp.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah is voldoende als Vriend en Allah is toereikend als Helper.” (Soerah 4:45)

Luister goed: Wanneer je vrienden of vriendinnen alleen contact met je opnemen wanneer ze je nodig hebben dan zegt het wat meer over hun. Je moet medelijden met ze hebben, ze dwalen namelijk en dit is momenteel hun karakter. Al die eenzame momenten die jij hebt meegemaakt zullen op een dag in sha Allah door Allah worden gecompenseerd.

Versterk je band met Allah en die eenzaamheid zal wegvloeien, jouw vrienden en vriendinnen kunnen jou niet alles geven maar Allah kan dat wel. Daarom houd Hij op sommige momenten de mensen van jou weg zodat jij dichterbij Hem kunt komen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

Add Comment