Wat moet je doen als iemand opeens ander gedrag vertoont?

16508042_649444198575615_7238807762934667093_n

Wat moet je doen als iemand opeens ander gedrag vertoont?

Je kent het misschien wel, de persoon met wie je zo close was is opeens totaal veranderd. Je vraagt je misschien af hoe het in godsnaam mogelijk is dat die persoon opeens is veranderd. Laat ik je een geheim vertellen, die persoon is niet veranderd, die persoon laat zijn of haar ware gezicht zien.

Die persoon is altijd zo geweest maar Allah toont de ware aard om zodoende nog meer ellende en verdriet bij de ander te voorkomen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En weet dat Allah op de hoogte is van alles.”

(Soerat al-Baqarah: 231)

Luister goed: Wees niet verdrietig, als jou onrecht is aangedaan dan zal Allah jouw geduld en jouw vertrouwen in Hem compenseren met enorme beloningen. Als jou onrecht is aangedaan dan hoef jij geen wraak te nemen noch te denken dat de onrechtvaardige er mee wegkomt. Als degene geen berouw toont en zich niet tegenover jou verontschuldigd dan is de vraag NIET of degene door Allah vergolden gaat worden maar de vraag is alleen WANNEER dit gaat gebeuren. (behalve als Allah anders beslist)

Probeer altijd sterk te blijven, probeer altijd standvastig te blijven en probeer altijd jezelf te beschermen door niet in de valstrikken van de shaytan te trappen. Dus laat je niet gijzelen door angst maar laat je bevrijden door hoop. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

Add Comment