Wat je denkt dat zal je worden en wat je voelt dat zul je aantrekken

1

★★★ Wat je denkt dat zal je worden en wat je voelt dat zul je aantrekken. Het is niet de grootste bokser in de ring die de wedstrijd zal winnen maar het is de bokser die OVERTUIGD is dat hij gaat winnen. Jouw succes hangt af van hoe jij denkt. Gedachten creëren gevoelens, gevoelens creëren acties en acties creëren resultaten.

Als jij je steeds afvraagt waarom steeds de verkeerde personen en de verkeerde omstandigheden op jouw pad verschijnen dan moet jij jezelf het volgende afvragen: Doe ik iets waardoor mijn toestand positief gaat veranderen of blijf ik hangen in het negatieve?

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…Voorwaar, Allah verandert de (goede) toestand van een volk niet, totdat zij hun eigen toestand veranderen…”

(Soerat ar-Rad: 11)

Luister goed: Alles wat jij wilt bestaat al en is voortdurend aanwezig. Allah heeft zoveel gunsten en kansen op aarde gezet dat het voor elke persoon meer dan duizend jaar kost om deze op te maken. Maar de reden waarom de meeste mensen deze gunsten en kansen niet zien is omdat ze zich alleen focussen op datgene wat fout gaat. Ze blijven hangen in een moment en denken dat er voor elke zaak maar één kans is.

Vanaf nu ga jij goed denken, vanaf nu ga jij erkennen dat jouw huidige situatie tijdelijk is en dat er nog voldoende gunsten aan gaan komen. Er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren want Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment