Wanneer het leven jou honderd redenen geeft om te huilen

X6

★★★ Wanneer het leven jou honderd redenen geeft om te huilen, geeft Allah jou duizend redenen om te glimlachen. Je denkt misschien dat de grootste gedeelte van jouw leven tot nu toe alleen maar uit pech, mislukkingen en teleurstellingen bestaat. Je weet dat je niet moet klagen maar je voelt je niet gelukkig omdat je niet datgene hebt wat je wilt hebben terwijl je zoveel goeds doet.

Denk niet dat Allah jou is vergeten, denk niet dat Hij jou tot nu toe links heeft laten liggen. Wat jij momenteel misschien NIET weet is dat Allah gedurende je hele leven allerlei zaken voor de de toekomst en voor het Hiernamaals voor jou in orde aan het maken is.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij pleegden te doen.”

(Soerat as-Sadjdah: 16-17)

Luister goed: Het is een kwestie van tijd in sha Allah voordat jouw toestand gaat veranderen en jou beloningen tevoorschijn gaan komen. Allah ziet het van dichtbij terwijl jij het allemaal van ver weg ziet. Wees niet verdrietig en wees geduldig want er staan in sha Allah hele mooie dingen voor jou te gebeuren.

Een zaadje onder de grond moet eerst in het donker en in het vuil zich ontwikkelen maar intussen groeit het onder de grond. Wanneer de tijd is gekomen komt het uit de grond, groeit het meer en zal het bloeien tot een mooie plant. Zo is het ook met jouw leven. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment