Wanneer er obstakels op je pad verschijnen

18670795_705114709675230_6820689664788711213_n

Wanneer er obstakels op je pad verschijnen

Het kan zijn dat je met iets bezig bent en plotseling duiken er obstakels op. Jouw droom veranderd opeens in een nachtmerrie en je hebt geen idee hoe je verder moet. Je besluit om op te geven…en dat beste vriend is de grootste fout die je kunt maken.

Obstakels op jouw pad zijn er niet om je te weerhouden van jouw dromen of doelen. Ze zijn er om je op de proef te stellen, om je wat te leren of om je via een ander pad naar je dromen of doelen te leiden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Dachten de mensen dat zij met rust gelaten worden, als zij zeggen: ,,Wij geloven”, en dat zij niet op de proef gesteld worden?” (Soerat al-Ankaboet: 2)

Luister goed: Je bent dichterbij jouw dromen of doelen dan je denkt! Je bent er bijna dus WAAROM laat jij je afschrikken door die obstakels? Dat het nu even niet gaat wil NIET zeggen dat je er nooit gaat komen? Allah heeft velen paden naar jouw dromen en doelen uitgezet dus WAAROM wil jij nu opgeven? Geef nooit op want met de Wil van Allah zal jij er komen!

Stel jezelf de volgende vraag: Is deze droom of doel echt wat ik wil? Indien het antwoord ja is dan moet jij je NIET laten afschrikken door de obstakels. Velen succesvolle mensen hadden te maken met allerlei obstakels maar ze gaven nooit op. Dat is het verschil tussen degene die stoppen en degene die doorgaan. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment