Wanneer de wereld roept dat je moet opgeven zegt Allah dat je juist door moet gaan

12193603 483624771824226 7669846345061092584 n

Wanneer de wereld roept dat je moet opgeven zegt Allah dat je juist door moet gaan. De wereld is hard, elke dag maak jij wel mee dat je wordt tegengewerkt. Allah test jou met hoeveel vertrouwen jij in Hem hebt, Allah test jou hoe standvastig jij blijft en Allah test jou hoe geduldig jij bent. Vertrouwen, standvastigheid en geduld zijn één van de sleutels om datgene te krijgen wat je nodig hebt.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht. En (voor) wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende. Zeker, Allah voert Zijn zaak uit.
(Soerat at-Talaaq: 2-3)

Luister goed: luister niet naar degene die jou niets gunnen, luister niet naar degene die hun eigen mening of ervaring aan jou willen opdringen. Besef dat er miljoenen mensen voor jou zijn gegaan die werden tegengewerkt maar het succes en hun doelen hebben bereikt door vertrouwen, standvastigheid en geduld te hebben.

Ja je bent uitgeput, ja jij bent moe van het blijven proberen maar je wilt niet weten hoe dichtbij het succes jij bent. Wat als die volgende poging wel het juiste moment is? Weet waarvoor je dit allemaal doet, weet waarvoor jij al zolang bezig bent geweest en weet dat Allah met jou is. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment