Wanneer de waarheid pijn doet

21369464_753484554838245_1886008899490431526_n

Wanneer de waarheid pijn doet

Het kan zijn dat je ergens achter bent gekomen wat je pijn doet. De waarheid is naar boven gekomen en je leven is compleet ondersteboven. Eerder heb je gesmeekt om het slechte uit je leven te halen en plotseling veranderen je omstandigheden. Hoe ga jij met dit om?

Wakker worden met de waarheid en teleurgesteld zijn is altijd nog beter dan wakker worden met een leugen en in een illusie leven. De waarheid is er niet om jou te tarten maar de waarheid is er om jou te helpen ongeacht het antwoord.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En zeg (O, Mohammed) de Waarheid is gekomen en de valsheid is ten onder gegaan ” (Soerat al-Israa’: 81)

Luister goed: Als jij aan Allah hebt gesmeekt om je te helpen dan moet je ook de pijnlijke waarheid accepteren. Want jij was degene die om hulp vroeg en jij was degene die tegen het kwaad beschermd wilde worden. Nu de waarheid naar boven is gekomen moet jij dat als een teken zien. Doe er wat mee, accepteer het en ga verder met je leven. Laat de leugens achter je en denk niet aan kwaad of vergelding want wie kwaad doet zal door Allah vergolden worden.

Op dit moment staan er in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren maar deze dingen kunnen alleen plaatsvinden als de valsheid ten ondergaat en de waarheid tevoorschijn komt. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment