Wanneer de waarheid pijn doet

Wanneer de waarheid pijn doet

Het kan zijn dat je achter de waarheid bent gekomen en op dit moment veel pijn en verdriet hebt. Je leven is compleet ondersteboven en je weet even niet wat je moet doen. Je slaapt slecht omdat je elke nacht loopt te piekeren, je eet slecht, je hebt nergens zin in en je hoofd zit vol met allerlei vragen. Als je momenteel dit meemaakt dan moet je het volgende weten: Wakker worden met de pijnlijke waarheid is altijd nog beter dan wakker worden met een valse leugen.

Wanneer Allah ziet dat iemand jou voor de gek houd dan kan Hij de waarheid aan je openbaren. De waarheid kan pijn doen maar in werkelijkheid zal de leugen op lange termijn jou meer pijn gaan doen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En zeg (O, Mohammed) de Waarheid is gekomen en de valsheid is ten onder gegaan ”

(Soerat al-Israa’: 81)

Luister goed: Als jij Allah ooit hebt gesmeekt om een teken of om een uitweg dan moet je ook de waarheid accepteren. Allah laat de masker van degene die jou voor de gek hield vallen om je te redden van nog meer ellende. Het heeft geen zin om jezelf ziek van stress en verdriet te maken, het heeft geen zin om jezelf helemaal gek te maken. Degene die jou voor de gek hield zal zichzelf op een dag tegenkomen. Allah kan jou wat beters schenken en daarvoor moet je geduldig zijn en vertrouwen hebben.

Op dit moment staan er in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren maar deze dingen kunnen alleen plaatsvinden als de valsheid ten ondergaat en de waarheid tevoorschijn komt. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

IMG-6177