Wacht niet op de juiste persoon om in jouw leven te komen

13320015_534873400032696_2570019640881860737_n

Wacht niet op de juiste persoon om in jouw leven te komen maar wees de juiste persoon om in iemands leven te komen. Velen zijn opzoek naar “de ware” maar beseffen niet dat ze intussen tijd hun energie beter konden spenderen aan hunzelf.

Wanneer jij aan jezelf werkt, het goede doet en je band met Allah versterkt dan zullen alle puzzelstukken op hun plek vallen maar als je alleen maar opzoek bent naar de ideale huwelijkspartner dan kan je nog lang wachten.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wie het goede doet, man of vrouw, en hij gelooft: voorwaar, aan hem geven Wij een goed leven. En Wij zullen hen zeker belonen met hun beloning, volgens het beste wat zij plachten te doen.”
(Soerat An-Nahl: 97)

Luister goed: Het heeft GEEN zin om opzoek te gaan naar iemand die aan al je eisen voldoet, het heeft GEEN zin om te stressen of je wanhopig te voelen omdat je nog niemand hebt. Allah wil dat jij Hem aanroept, Hem dankbaar bent, vertrouwen hebt en het goede doet want dan zal Hij jouw datgene geven wat je nodig hebt.

Uiterlijke schoonheid zal verdwijnen maar innerlijke schoonheid (een goed karakter) kan de doorslag geven of jullie voor altijd bij elkaar gaan blijven. Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig en er zit iemand op jou in sha Allah te wachten maar dan moet jij wel aan jezelf gaan werken. Denk positief en versterk je band met Allah. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment