Waarom sommige personen aantrekkingskracht hebben

21463367_757366647783369_4472524620836993781_n

Waarom sommige personen aantrekkingskracht hebben

Misschien ken je ze wel, personen die alles voor elkaar lijken te krijgen. Hun uitstraling is voldoende om deuren te openen die voor andere gesloten zijn. Wat hebben zij wat andere niet hebben? Hoe komen ze aan hun aantrekkingskracht? Ik heb het nu niet over “knappe” mensen, nee ik heb het over personen met een positieve uitstraling.

Deze personen zitten vol zelfvertrouwen, ze glimlachen vriendelijk naar andere, zijn behulpzaam, stralen als de zon en handelen altijd vanuit een positieve gedachten. Deze personen zijn niet hoogmoedig noch zijn ze verwaand en arrogant.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wend jouw gezicht niet af van de mensen en loop niet hoogmoedig op aarde. Voorwaar, Allah houdt van geen enkele verwaande, arrogante (persoon). (Aya van (Soerat Loeqmaan: 18-19)

Luister goed: Jij hebt de aandacht van andere niet nodig, jij hebt geen bevestiging van andere nodig hoe geweldig jij bent of hoe goed jij bent. Wanneer jij alles vanuit een goede intentie en omwille van Allah doet dan zal Allah jou Nour (Licht) geven waardoor je herkend zal worden door degene die dwalen in de duisternis. Jouw uitstraling zal zo prachtig zijn dat je al het goede aantrekt en al het slechte afweert.

Mensen zullen jou om advies vragen, goed over jou praten en Allah zal tevreden over jou zijn. Stop dus met het verkrijgen van bevestiging van andere door middel jezelf in een spotlight proberen te zetten. Dit heb jij niet nodig. Allah is met je, Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment