Waarom sommige personen aantrekkingskracht hebben

Waarom sommige personen aantrekkingskracht hebben

Misschien heb je ze weleens gezien, personen die alles voor elkaar lijken te krijgen. Hun uitstraling is voldoende om deuren te openen die voor andere gesloten zijn, hun uitstraling is voldoende dat iedereen met ze om wil gaan. Hoe komen deze personen aan hun aantrekkingskracht? Ik heb het nu niet over personen met een “knappe” uiterlijk, maar over personen met een positieve uitstraling.

Deze personen barsten van het zelfvertrouwen, ze zijn vriendelijk naar andere, ze glimlachen veel, ze zijn behulpzaam, ze handelen vanuit een positieve mindset en ze zijn niet arrogant, hoogmoedig of verwaand.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wend jouw gezicht niet af van de mensen en loop niet hoogmoedig op aarde. Voorwaar, Allah houdt van geen enkele verwaande, arrogante (persoon). (Aya van (Soerat Loeqmaan: 18-19)

Luister goed: Als jij een positieve uitstraling wilt hebben dan moet je meer glimlachen, je moet je ervan bewust zijn dat Allah jou begunstigd heeft met velen gunsten en je moet leven alsof het je laatste dag is. Je hoeft je niet te bewijzen tegenover andere, je hoeft geen andere na te doen of te concurreren met anderen. Je moet zelfvertrouwen hebben en niet onzeker zijn over hoe je eruit ziet, hoeveel je weegt, wat je lengte is, wat je achtergrond is of wat je toestand is. Daarnaast moet je je band met Allah versterken.

Als jij dit allemaal doet dan schenkt Allah jou Nour (Licht). Mensen zullen dat in je zien, ze voelen die positieve vibe als ze in je buurt zijn of zelfs als ze je alleen (online) spreken. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8090

 

 

Add Comment