Waarom sommige aantrekkingskracht hebben

Waarom sommige aantrekkingskracht hebben

Misschien ken je ze wel, personen die alles voor elkaar lijken te krijgen. De uitstraling die ze hebben is voldoende om deuren te openen die voor ander gesloten zijn. Wat hebben zij wat andere niet hebben? Hoe komen ze aan hun aantrekkingskracht? Ik heb het niet over “good looking people”, ik heb het over personen met een positieve uitstraling. Ze stralen “Nour” (Licht) uit. Deze personen zijn vriendelijk, hebben zelfvertrouwen en proberen altijd het beste van te maken. Ze zijn overtuigd van het goede en laten zich niet verleiden door negatieve personen en negatieve situaties.

Deze personen zijn niet hoogmoedig noch zijn ze arrogant. Ze weten waar ze vandaan komen en ze weten hoe ze met andere moeten omgaan. Ze zijn makkelijk benaderbaar en benaderen makkelijk andere.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wend jouw gezicht niet af van de mensen en loop niet hoogmoedig op aarde. Voorwaar, Allah houdt van geen enkele verwaande, arrogante (persoon).

(Aya van (Soerat Loeqmaan: 18-19)

Luister goed: Jij hebt de aandacht van andere niet nodig, jij hebt geen bevestiging van andere nodig hoe geweldig je bent. Wanneer je een zuivere intentie hebt en nederig tegenover je Schepper en tegenover andere blijft dan zal Allah jou een Licht (Nour) schenken. Je zal een uitstraling krijgen die van ver te herkennen is. Je kunt dit allemaal krijgen door het goede te doen en jezelf te blijven. Volg geen copy cats en zoek niet de bevestiging van andere om geliefd te worden. Hou van jezelf en hou van je Schepper. Het maakt niet uit hoe je uitziet, en het maakt niet uit of je tekortkomingen hebt. Allah zal deze aanvullen met Zijn Barmhartigheid.

Wanneer je deze type persoon wordt dan zullen deuren voor je geopend worden die normaal gesloten zijn, de gunsten van Allah zullen je in sha Allah overvloeden en je zal een lichtbaken zijn voor andere die in de duisternis een uitweg zoeken. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-6118