Waarom kies jij niet voor jezelf?

39594147_948430068677025_4823923017065168896_n

Waarom kies jij niet voor jezelf?

Het kan zijn dat je momenteel je down voelt door iemand anders. Er is een conflict of een voorval gebeurd waardoor jij niet meer lekker in je vel zit. Tegen jou wil ik het volgende zeggen: Laat nooit maar dan ook nooit je down maken door het toedoen van een ander. Ja het kan soms pijnlijk zijn maar die pijn is voor even.

Weet dat Allah jou zal onderhouden, Hij zal jou voorzien van bronnen waarvan jij dacht dat ze uitgeput waren.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Er is geen levend wezen op aarde, of aan Allah is het onderhoud ervan.” (Soerat Hoed: 6)

Luister goed: Dit is jouw leven, waarom laat jij andere bepalen hoe jij je nu voelt? Waarom laat jij andere bepalen wanneer jij gelukkig of ongelukkig bent? Denk niet dat het voor Allah moeilijk is om jouw leven compleet positief te maken. Voor Allah is het een oogwenk en jouw leven kan weer positief zijn maar Allah maakt van je situatie een beproeving. Tijdens deze beproeving worden je zonden kwijtgescholden, je leert Allah beter kennen, je krijgt er beloningen voor en je komt waar je moet zijn.

Stop dus met al je energie te verspillen aan personen die het niet verdienen. Je hebt genoeg pijn geleden, genoeg is genoeg. De tijd is gekomen om je eigen geluk te creëren. De tijd is gekomen om je leven weer op orde te maken. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment