Waarom jij sterk moet blijven

x221

Waarom jij sterk moet blijven

Als jij momenteel door een moeilijke tijd gaat, een tijd van angst en zorgen, een tijd van onzekerheid en twijfel onthoud dan dat deze periode slechts tijdelijk is. Voor jou lijkt er geen einde aan te komen en alles komt tegelijk op je af maar het is nu het moment om je focus te houden, het is nu het moment om sterk te blijven.

Jouw tegenslag kan alleen door Allah worden weggenomen en wanneer Hij iets goeds voor jou wenst kan niemand dat tegenhouden. Hij vergeeft jouw zonden en Hij is jou barmhartig.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer Allah jou met een tegenslag treft, dan is er niemand die deze kan wegnemen, behalve Hij. En wanneer Hij voor jou iets goeds wenst, dan kan niemand Zijn gunst tegenhouden. Hij treft daarmee wie Hij wil van Zijn dienaren. En Hij is de Vergevingsgezinde, de Meest Barmhartige.”

(Soerat Yoenoes: 107)

Luister goed: Ben jij niet eerder geholpen? Heb jij niet eerder moeilijke tijden meegemaakt? Hoe kan het dat jij door die periode heen bent gekomen? Het antwoord is simpel: Allah heeft jou geholpen en daarom zal Allah jou weer helpen. Jij moet sterk blijven, jij moet je hier doorheen slepen en jij moet je vertrouwen weer versterken.

Jij bent de inspiratie voor andere want op een dag kan jij ze vertellen hoe jij er doorheen bent gekomen. Jij bent hun hoop, jij bent hun licht, jij bent hun voorbeeld. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment