Waarom jij je niet druk hoeft te maken wat andere vinden

image

Waarom jij je niet druk hoeft te maken wat andere vinden

Het kan zijn dat je gevoelig bent voor de reactie van de buitenwereld. Je wilt iets gaan doen maar je bent bang wat andere ervan vinden. Het blijft aan je knagen en op een gegeven moment fluistert dat stemmetje je dat je het beter niet kunt doen.

Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Laat je niet gijzelen door angst maar laat je bevrijden door hoop. Wat andere van je keuzes vinden is niet belangrijk, hoe andere over je denken is ook niet belangrijk. Dit is jouw leven en alleen jij maakt de keuzes waar jij je het beste bij voelt. Jij kent de grenzen, jij kent de rode lijn in het leven en voor de rest hoef jij je geen zorgen te maken wat andere ervan vinden. Vertrouw op Allah.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen.” (Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Het leven is te kort om je druk te maken wat andere van je gaan vinden. Elke dag als jij je energie aan andere verspilt heb je geen energie voor de positieve dingen. Laat de haters maar haten, laat de praters maar praten. Een mening van iemand wil toch niet perse zeggen dat het je realiteit moet worden?

In het leven heb je veel personen die ervan houden om andere van het geluk af te houden. Ze zijn zelf diep ongelukkig en proberen de andere ermee te besmetten. Luister niet naar deze personen maar volg je hart en blijf Allah aanroepen. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment