Waarom jij het allemaal aan kunt

19883953_726862577500443_5630044120394671986_n

Waarom jij het allemaal aan kunt

Dit bericht is speciaal voor jou, het kan zijn dat je in het verleden velen tegenslagen hebt gekend, het kan zijn dat jij momenteel door een moeilijke periode gaat, maar laat ik jou het volgende zeggen: Jij kunt dit allemaal aan en dit is waarom.

Het maakt NIET uit wat je achtergrond is, het maakt NIET uit hoeveel mislukkingen je hebt meegemaakt en het maakt NIET uit dat alles momenteel tegenzit want er staan in sha Allah mooie dingen voor jou te gebeuren. Momenteel worden er allerlei gunsten voor jou verborgen gehouden tot het juiste moment is aangebroken.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En geen ziel weet welke verkoeling van de ogen voor hen verborgen wordt gehouden, als beloning voor wat zij plachten te doen.” (Soerat as-Sadjdah:17)

Luister goed: Jij bent sterker dan je denkt, jij bent slimmer dan je denkt en jij hebt de kracht om jouw doelen in sha Allah te bereiken. Jouw leven is een verhaal en jij bent de held van je EIGEN verhaal. Dat er een aantal slechte hoofdstukken in voorkomen wil nog NIET zeggen dat het einde van het boek is genaderd? De tijd is gekomen dat jij die bladzijde gaat omslaan, de tijd is gekomen dat jij aan een NIEUWE hoofdstuk gaat beginnen.

Onthoud dat jij er NIET alleen voor staat, Allah zal jou ondersteunen. Daar waar geen uitweg was zal er een uitweg verschijnen, daar waar een muur stond zal een brug worden gebouwd en daar waar er duisternis was zal er een licht schijnen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment