Waarom je wat meer vertrouwen moet hebben

Waarom je wat meer vertrouwen moet hebben

Wanneer Allah met je is dan kan niets tegen je zijn. Het kan zijn dat jij momenteel angst hebt voor wat komen gaat. Het kan zijn dat jij een onzekere periode tegemoet gaat, niet wetend wanneer de beproeving gaat ophouden. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Wees niet bang, Allah is met je.
Elke dag is Allah bezig om ieder levend wezen te voorzien, ondanks dat velen tekort schieten in hun verplichtingen. Je moest eens weten hoeveel zegeningen je per dag ontvangt zonder dat je het door hebt.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allen die in de hemelen en op aarde zijn vragen Hem. Iedere dag is Hij bezig. “

(Soerah Ar-Rahmaan 55-29)

Luister goed: Hij vergeeft het slechte en beloond het goede. Hij verlicht het goede pad en blokkeert de duistere paden. Hij geeft leiding aan degene die is misleid en vergeeft hun zonden. Hij geeft hoop aan de wanhopige en voed de hongerige. Hij geneest de zieke en geeft gemak aan degene die lijd. Hij geeft bijstand aan degene die onrechtvaardig is behandeld en straft degene die bezig is met onderdrukken. Hij bedekt de fouten en verheft de status van degene die het goede doet.

Denk niet dat Allah geen oplossing heeft voor je problemen, denk niet dat Allah jou verlaten heeft omdat je veel fouten hebt gemaakt. Roep Hem aan in je eigen woorden en begin een nieuw hoofdstuk in je leven. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-8381

 

Add Comment