Waarom je per direct moet stoppen met stressen

Waarom je per direct moet stoppen met stressen

Het kan zijn dat je de laatste tijd om bepaalde zaken loopt te stressen Je slaapt onrustig en je wordt onrustig wakker, je hebt geen idee hoe je je zaken op orde kunt krijgen. De stress voel je door je lichaam gieren. Dit is waarom je per direct moet stoppen met stressen. Stress zorgt ervoor dat je lichaam slechte cellen laat groeien en aanmaken. Deze slechte cellen kunnen tot kwalen en dodelijke ziektes leiden,

Allah wil niet dat jij gaat stressen want je situatie had altijd erger gekund. Alles is in de Handen van Allah, Hij heeft alles onder controle en Hij heeft voor alles een oplossing. Allah is de Zaakwaarnemer die alle zaken voor jou regelt, dus waarom vertrouw je niet volledig op je Zaakwaarnemer?

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah is de Schepper van alle zaken. En Hij is de Zaakwaarnemer over alle zaken.”

(Soerat az-Zoemar: 62)

Luister goed: Alles komt in sha Allah goed, alle puzzelstukken vallen uiteindelijk op hun plek, alles komt met de Wil van Allah bijeen om je lot te bewerkstelligen. Stop met stressen want het is het niet waard, deze slechte cellen groeien in je lichaam zonder dat je het weet en kunnen later onverwachts tot ziektes leiden. In plaats van te stressen moet je Allah aanroepen, roep in je eigen woorden middels dua (smeekbeden) Allah aan en vraag Hem om je geduld en standvastigheid te schenken.

Als Allah tot alles in staat is zoals het besturen van het gehele universum waarom zou Hij jouw toestand niet onder controle hebben? Heb vertrouwen in je Schepper, Al Hamdulilah. Make the rest of your life the best of your life!

 

88273543-575238296534335-1763037036526174208-o
anonymous pictures website

Add Comment