Waarom je niet moet stressen

18556109_701312636722104_7331712554742990143_n

Waarom je niet moet stressen

Het kan zijn dat je momenteel aan het stressen bent voor een tentamen, school/rij examen of een ander zaak. Het wordt je allemaal bijna te veel en je vraagt jezelf af of het ooit nog goed gaat komen. Laat ik jou het volgende zeggen: Wanneer Allah met je is dan kan NIETS tegen je zijn.

Stressen om de toekomst heeft geen zin omdat jouw hele toekomst afhankelijk is van NU. Jij moet de rust bewaren door al je vertrouwen in Allah te leggen, jij moet de rust bewaren door te begrijpen dat Allah jou hoe dan ook gaat voorzien want Hij bezit een Sterke Kracht die uit het niets iets kan scheppen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, Allah is de Voorziener, de Bezitter van Sterke Kracht.”

(Soerat adh-Dhaariyaat: 58)

Luister goed: Mohammed Ali de bokser moge Allah zijn ziel rust geven en belonen zei ooit “I hated every minute of training, but I said, ‘Don’t quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.'” – In het begin werd hij overal afgewezen omdat hij dun en zwak was maar hij gaf nooit op, hij wist waarvoor hij dit deed namelijk om de beste bokser ooit te worden en met met de Wil van Allah en het vertrouwen in zichzelf werd hij dit.

Als jij momenteel op school een examen moet maken, een rij examen of tentamen moet afleggen, moet solliciteren of een belangrijke zaak moet afronden onthoud dan goed: Doe je best en Allah doet de rest. Het maakt niet uit als iets mislukt, er zijn VOLDOENDE mogelijkheden om jouw toekomst op te bouwen, heb dus vertrouwen en doe je uiterst best. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment