Waarom je je privéleven privé moet houden

Waarom je je privéleven privé moet houden

Er zijn 2 soorten mensen, zij die alles aan de buitenwereld openbaar maken en zij die onder de radar blijven leven. De eerste soort heeft de meeste onrust, ook al lijkt het op social media niet zo. De eerste soort (zij die alles openbaar maken) hebben de meeste kans dat hun leven verwoest wordt, want de wereld zit vol met afgunst.

Elke dag staan er jaloerse mensen op om de levens van andere te verwoesten. Soms komen ze tevoorschijn als personen met goede bedoelingen maar achter de ruggen doen ze er alles aan om de ander te schaden.Wees niet gehaast om de buitenwereld jouw leven te tonen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En de mens smeekt om het kwade, net zoals hij om het goede smeekt. En de mens is haastig (van aard)”.

(Surah Al Isra vers 11)

Luister goed: De tweede soort die heeft de beste kans om een rustig leven te leiden. Deze doet haar ding en blijft onder de radar. Als jij tot de eerste soort behoort denk dan goed na. Er loeren momenteel velen wolven op je, ze beramen plannen, ze bespreken strategieën en voelen zich gelukkig wanneer iets bij jou mislukt.

Probeer niet met andere te concurreren of andere te bewijzen hoe gelukkig jij bent noch wat jij allemaal bezit. Het is namelijk alleen een kwestie van tijd totdat er dingen van je worden afgenomen of mislukken omdat er veel negatieve energie op je af wordt gevuurd. Jij kunt een gelukkig leven leiden en onder de radar blijven. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

102870437-1421377208048973-923214572715061920-n

Add Comment