Waarom je ervoor moet gaan

Waarom je ervoor moet gaan

Het leven kent geen beperkingen behalve datgene die jij zelf maakt. Jij bent in sha Allah in staat om alles te bereiken wat je hart koestert. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, het maakt niet uit hoeveel fouten je hebt gemaakt en het maakt niet uit wat je leeftijd is. Zolang jij op Allah vertrouwt en actie onderneemt, is alles voor jou mogelijk. Miljoenen mensen zijn je voor gegaan, miljoenen mensen kunnen getuigen dat ze gisteren niets hadden en vandaag van alles bezitten. Het geheim om dit te bereiken draag je sinds je geboorte bij je. Het heet standvastigheid. Zolang je standvastig bent om datgene te bereiken ben je al goed op weg.

Wanneer je op Allah vertrouwt en standvastig blijft tijdens je acties dan zal de Barmhartigheid van Allah de rest voor je doen. Het enige wat je moet onthouden is om niet je te laten verleiden om op te geven.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wat Allah de mensen aan Barmhartigheid schenkt kan door niemand tegengehouden worden, en wat door hem tegengehouden wordt kan buiten Hem door niemand gegeven worden. En Hij is de Almachtige, de Alwijze.”

(Soerat Faatir: 2)

Luister goed: Weet je wat je probleem is? Dat je het niet voor je ziet. Je denkt dat het onmogelijk is of je hebt geen idee hoe je moet beginnen. De idee van de smartphone zat al in iemands hoofd voor het eerste mobieltje in 1983 uitkwam. Men was toen al begonnen met het maken van allerlei plannen om een smartphone te realiseren. In die tijd hadden ze nog niet alle technologie maar ze gokten erop dat jaren later ze wel alle technologie hadden. Waren ze gestopt met het ontwikkelen? Nee ze bleven doorgaan. Zo is het ook met jouw dromen. Geloof erin en blijf actie ondernemen.

Allah zal jou gedurende je reis helpen om je dromen te realiseren. Maak je geen zorgen hoe de dingen gaan lopen maar heb vertrouwen in je Schepper. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-6522