Waarom dit je moment is

xxw

Waarom dit je moment is

Het kan zijn dat jij je momenteel in een situatie bevind waar je het niet meer trekt. In het begin ging er één ding mis en nu gaan er opeens meer dingen mis. Is het een vloek? Is het een straf of is het pech? Nee het kan zijn dat jij je momenteel op een weg naar jouw beloningen bevind.

Het heeft GEEN zin voor Allah om jou te tarten, het heeft GEEN zin voor Allah om jouw leven zuur te maken en het heeft GEEN zin voor Allah om al jouw wensen te blokkeren. Soms brengt Allah jou op een weg om jou te testen of je dankbaar blijft of ondankbaar wordt.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, Wij wezen hem de Weg: wordt hij dankbaar of wordt hij ondankbaar?” (Soerat al-Insaan: 3)

Luister goed: Jouw pijn, verdriet en last is er NIET voor eeuwig. Het heeft een BEGIN en het heeft een EIND. Allah wees jou de Weg en de Weg zit vol obstakels, vol gevaren en vol valkuilen maar aan het einde van deze Weg zijn er de gunsten. Aan het einde van deze Weg zijn er de beloningen. Wat heb jij onderweg allemaal geleerd? Welke levenslessen heb jij meegenomen?

Er zijn een aantal levenslessen die Allah jou continue dagelijks leert en dat zijn: Geduld, Vertrouwen, Dankbaarheid, Focus en Actie. Bijna in alles wat jij dagelijks doet dien jij deze 5 zaken te gebruiken. Soms vergeet je ze en soms ben je er extra op alert maar als jij ze altijd blijft gebruiken dan zal je de obstakels, de gevaren en de valkuilen gaan vermijden. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment