Waarom alles voor jou mogelijk is

Waarom alles voor jou mogelijk is

Het kan zijn dat je momenteel een droom of een doel koestert. Je wilt het graag verwezenlijken maar gezien je huidige situatie lijken de kansen klein. Komt het door je verleden? Komt het door een beperking? Komt het doordat je niemand ontmoet? Wat het ook is je hebt het gevoel dat je met lege handen achter zal blijven. Tegen jou wil ik je het volgende zeggen: Alles is voor jou mogelijk, ik zeg dit niet om jou een goed gevoel te geven, ik zeg dit omdat het de waarheid is. Meerdere mensen die in dezelfde situatie als jou zitten of hebben gezeten hebben dezelfde droom/doel verwezenlijkt.

Wanneer Allah met je is dan kan niets tegen je zijn want Hij is in staat om je situatie positief te veranderen. Je moet vertrouwen hebben dan Hij in staat is om dit te doen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Wanneer Allah jullie helpt is er geen overwinnaar over jullie. En indien Hij jullie in de steek laat, wie is degene die jullie daarna nog kan helpen? En laat daarom de gelovigen op Allah vertrouwen. ”

(Soerat Aali Imraan: 160)

Luister goed: Je huidige situatie bepaald niet je toekomst. Misschien dat je vandaag weinig hebt, misschien dat je verleden je achtervolgt maar blijf in jezelf geloven en blijf op Allah vertrouwen. Je moet verder gaan en het beste van maken. Wanneer je een kans ziet dan moet je deze grijpen en als je geen kans ziet dan moet je deze zelf creëren. Onderneem actie en blijf in beweging. So what dat dingen mislukken, so what dat mensen over je praten. Het leven is te kort om je daar druk over te maken. Je moet ervoor gaan en nooit opgeven. Je bent dichterbij je droom/doel dan je denkt.

Jij verdiend het om gelukkig te zijn ondanks je fouten en je zonden. De tijd is gekomen om een nieuwe start te maken, de tijd is gekomen om het beste uit je leven te halen. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-4917