Waarom alles nog mogelijk is

Waarom alles nog mogelijk is

Het is geen toeval dat je dit bericht leest, het is geen toeval dat dit bericht op het juiste moment bij jou terecht is gekomen.
Allah doet wat Hij wil, ik schrijf deze tekst en Allah zorgt ervoor dat het precies op het juiste moment bij jou terecht komt.

Als jij momenteel voor grote uitdagingen staat dan heb ik goed ik goed nieuws. Alles is voor jou nog mogelijk. Allah heeft jou niet verlaten, Allah heeft alles onder controle. Alles wat je kwijt bent geraakt zal in sha Allah weer door Allah voor je worden opgebouwd, vervangen of gecompenseerd. Je blijft dus nooit met lege handen achter.

Allah is je Zaakwaarnemer en zal al jouw zaken regelen, of het nou een toekomstige huwelijk is, een gezin, financiële meevallers, een baan, een probleem of iets anders. Allah zal alles regelen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Allah is de Schepper van alle zaken. En Hij is de Zaakwaarnemer over alle zaken.” (Soerat az-Zoemar: 62)

Luister goed: Ik vertel jou dit niet om je een goed gevoel te geven, ik vertel jou dit omdat het de waarheid is en dat weet jij ergens diep van binnen ook. Stop met wanhopen en start met het herstellen van je vertrouwen in jezelf en in Allah. De wanneer en de hoe vraag gaat je niets aan, dat is aan Allah. Roep Allah aan in je eigen woorden en vraag Hem om datgene wat je nodig hebt. Hij weet wat je gaat vragen maar toch luistert Hij subhan’Allah naar je vraag.

Naast je dua (smeekbeden) dien je vertrouwen te hebben, geduldig zijn met het proces, focus op datgene wat je nodig hebt, oprecht dankbaar zijn in woorden en in daden en actie te ondernemen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

94428400-1387589551427739-6843321622082879488-n

Add Comment