Vraag alles wat je wilt

Vraag alles wat je wilt

Wanneer je iets graag wilt dan moet je dat aan Allah vragen. Dit kan in je eigen woorden en in je eigen taal. Schaam je niet om het te vragen, denk niet dat je het niet verdiend omdat je te veel fouten of zonden hebt gemaakt. Denk ook niet dat je te veel vraagt, je moet alles vragen wat je wilt. Wanneer je iets vraagt dan moet je overtuigd zijn dat je het gaat krijgen en dit is waarom. Allah houd ervan als iemand volledige vertrouwen in Hem heeft. Allah houd er niet van als iemand twijfelt aan Zijn Macht. Zorg dus ervoor dat je overtuigd bent dat je het krijgt.

Allah geeft gehoor aan degenen die op Hem vertrouwen, Hij geeft gehoor aan zij die overtuigd zijn dat datgene wat ze krijgen op de een of ander manier op hun pad terecht zal komen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En jullie Heer zei: “Roep Mij aan, dan geef Ik gehoor aan jullie…”

(Soerat Ghaafir: 60)

Luister goed: Allah weet precies wat je gaat vragen al ruim voor dat je lippen beginnen te spreken. Hij kent namelijk het binnenste van je hart. Hij weet waar je ziel naar verlangt maar toch blijft Hij geduldig naar je smeekbeden luisteren. Wat belangrijk is, is dat je niet gehaast moet zijn. Je moet niet na een korte periode denken dat Allah je smeekbeden niet heeft verhoord. Wellicht dat er achter de schermen alles voor jou wordt klaargezet of wellicht dat er achter de schermen andere voorzieningen voor jou worden klaargezet die velen malen beter zijn dan datgene wat je hebt gesmeekt.

Als je iets aan Allah vraagt dan staat het vast dat je hoe dan ook iets ervoor terug krijgt, je zal nooit met lege handen achter blijven. Allah geeft je niet altijd alles wat je wilt maar Hij geeft je wel altijd alles wat je nodig hebt. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-7163