Vertrouw op Allah en Hij zal deuren openen die altijd voor jou gesloten waren

13882687_557220757797960_4887454511433827981_n

Vertrouw op Allah en Hij zal deuren openen die altijd voor jou gesloten waren. Het kan zijn dat je gescheiden bent, alleenstaand met een kind of alleenstaand met meerdere kinderen. Je hebt het gevoel dat de kansen op een nieuw huwelijk of op een eerste huwelijk verkeken zijn. Je hebt het gevoel dat je de rest van jouw leven alleen of met je kinderen moet doorbrengen.

Wees niet verdrietig en voel je niet alleen, het maakt niet uit of je gescheiden bent, het maakt niet uit dat je een alleenstaande met een kind of met meerdere kinderen bent, Allah heeft een uitweg voor je.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En Wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij
voorziet hem van waar hij het niet verwacht.” (Soerat at-Talaaq: 2-3)

Luister goed: STOP met het geloven dat NIEMAND jou wilt, STOP met het geloven dat jouw leeftijd jouw toekomst bepaald en STOP met het opleggen van allerlei beperkingen aan jezelf. De tijd is gekomen dat je beseft dat Allah iemand uit jouw leven heeft gehaald om in sha Allah te vervangen door een beter iemand. De tijd is gekomen dat je de zegeningen in jouw beproevingen ontdekt en de tijd is gekomen dat je de rest van jouw leven het beste van jouw leven gaat maken!

Jij bent een parel die verborgen ligt in een diepe oceaan en met de toestemming van Allah zal de juiste duiker jou opduiken. Wees niet verdrietig en voel je niet alleen want jouw huidige situatie is slechts tijdelijk. Doe dua (smeekbeden) en vraag Allah om een goede levenspartner, een dua kan je ook in je eigen woorden en in je eigen taal doen. Vervolgens moet je vertrouwen hebben, geduldig zijn, dankbaar zijn, focussen op het goede en een eerste stap ondernemen. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment