Vermijd negatieve mensen want ze hebben een probleem voor elke oplossing

2322

★★★ Vermijd negatieve mensen want ze hebben een probleem voor elke oplossing. Mensen die jou vertellen dat iets jou niet gaat lukken, mensen die jou hun eigen negatieve ervaring opdringen, mensen die zich voordoen als een vriend maar achter je rug jou liever zien lijden.

Maak je geen zorgen om deze soort mensen, zij hebben geen enkel invloed of macht over jou ZOLANG jij ze NIET toelaat tot jouw gedachten. Jouw brein kan geen onderscheid maken tussen wat WEL en wat NIET waar is. Het accepteert alle gedachten tenzij jij meteen ingrijpt en het negatieve negeert.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Vreest hen niet, maar vreest Mij indien jullie (ware) gelovigen zijn.”

(Soerat Aali Imraan: 175)

Luister goed: Elke dag staan er bepaalde mensen op met één doel en dat is JOUW dag vergallen. Je staat op, hoort de vogeltjes fluiten, de zon begint te schijnen, je voelt je goed en dan komen ze op je af. Het kunnen je eigen familieleden zijn, je collega’s, je leidinggevende, vrienden, klasgenoten, bekenden of onbekenden, wie het ook moge zijn heb medelijden met ze en doe dua (smeekbeden) voor ze dat ze verlost worden van het negatieve.

Laat je niet gek maken, hun mening wil nog NIET zeggen dat het jouw realiteit moet zijn? So what dat ze jou iets misgunnen, so what dat ze over jou praten, so what dat ze zich zo gedragen, Allah is met degene die Zijn Eigenschap van Liefde en Barmhartigheid uitstraalt. Dat is JOUW bescherming tegen de negativiteit en dat is JOUW ladder naar het succes. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment