Verander je overtuiging

Verander je overtuiging

Vóór 1954 was men overtuigd dat de mens fysiek niet in staat was om de barrière van 4 minuten te doorbreken, dat niemand in staat was om binnen 4 minuten een mijl (1,61 km) kon rennen. Dat was de overtuiging want het was nooit iemand op aarde gelukt. Maar toen kwam Roger Bannister. Hij brak de barrière van 4 minuten.

Sinds die tijd, tot op de dag van vandaag, hebben meer dan 20.000 mensen 1,61 km binnen 4 minuten gerend. Wat is er veranderd? Waarom lukt het opeens bij velen mensen?

Als jij iets graag wilt bereiken dan moet je op Allah en op jezelf vertrouwen, ook al lijken de kansen klein. Je moet vertrouwen hebben dat het onmogelijke mogelijk is.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie zijn vertrouwen in Allah stelt, Hij is dan Voldoende voor hem.”

(Soerat at-Talaaq: vers 3)

Luister goed: Wat is er precies na Roger Bannister gebeurd? Toen al die mensen deze uitdaging probeerden wisten ze dat iemand het eerder was gelukt. Er was een nieuwe overtuiging. Dit is ook in jouw leven. Als jij iets graag wilt bereiken dan kan je dit in sha Allah ook bereiken want het is waarschijnlijk al eerder bij iemand gelukt. Allah schenkt Zijn gunsten aan wie Hij wil maar je dient wel vertrouwen te hebben. Je moet weten dat wanneer Allah met je is dat er niets tegen je kan zijn. Lukt het je niet de eerste keer dan ga je voor de tweede keer.

Verander dus je overtuiging, de gedachten dat iets onmogelijk is dien je te vervangen door dat het wel mogelijk is. Combineer die positieve gedachten met vertrouwen en actie en je zal zien dat het je in sha Allah gaat lukken. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-9117

Add Comment