Tranen vloeien vooral op een moment, de pijn is tijdelijk maar de liefde is er voor altijd

13139036_525538307632872_392457552785912034_n

Tranen vloeien vooral op een moment, de pijn is tijdelijk maar de liefde is er voor altijd. Als jij je moeder verloren bent lees dan dit goed. Allah yarhamha, moge Allah haar rust en het Paradijs schenken, ameen. Jouw moeder is teruggekeerd naar haar Schepper op het moment dat is vastgesteld.

Dat haar aanwezigheid niet op aarde is wil nog niet zeggen dat de contact verloren is. Integendeel, jouw moeder kan in contact met jou blijven middels de dua (smeekbeden). Dit kan jij in je eigen woorden en in je eigen taal doen. Smeek Allah het Paradijs voor haar en zorg ervoor dat ze trots op jou is.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wanneer Mijn dienaren jou (o Mohammed) over Mij vragen: “Voorwaar, Ik ben nabij. Ik verhoor de smeekbeden van de smekende wanneer hij Mij aanroept. Laat hen Mij daarom gehoorzamen en in Mij geloven, opdat zij geleid zullen worden.”

(Soerat al-Baqarah: 186)

Luister goed: Jouw moeder zou niets anders willen dan dat JIJ je tranen afveegt, JOUW leven oppakt en er het BESTE van gaat maken. Zij wil NIET dat jij verdrietig bent, zij wil NIET dat jij je depressief gaat voelen. Zij wil dat jij elke dag er het beste van gaat maken en jouw band met Allah versterkt. Wees niet verdrietig want Allah is met jullie.

Je kunt ook sadaqa (liefdadigheid) doen en deze in de naam van jouw moeder doen. Het maakt niet uit of het geld of een ander goede daad is, schenk of doe het goede en zeg in jezelf deze is voor mijn moeder. De beloningen komen voor jouw moeder en de zegeningen dalen op jullie beiden neer. De stilte die jij voelt en de afwezigheid kan gevuld worden met de eeuwige liefde van jouw moeder en deze eeuwige liefde kan je alleen in standhouden via Allah. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment