Tijd voor drastische veranderingen

Tijd voor drastische veranderingen

Wil je afvallen? Wil je trouwen? Wil je een baan? Wil je voldoende geld hebben? Wil je kennis over het geloof? Wat je ook wilt het is allemaal mogelijk. Elke dag lukt het velen mensen dus waarom zou het jou niet lukken? Als jij drastische veranderingen in je leven wilt dan moet je een duidelijke plan maken. Je moet precies weten wat je wilt en eraan gaan werken. Daag jezelf uit en begin actie te ondernemen. Als je niet weet waar je moet beginnen dan moet je vragen stellen aan mensen die het het wel is gelukt.

Je toestand gaat pas veranderen als jij bereid bent
ook te veranderen. Je moet nu echt actie ondernemen, de tijd tikt en voor je het weet is het weer het einde van het jaar.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“…Voorwaar, Allah verandert de (goede) toestand van een volk niet, totdat zij hun eigen toestand veranderen…”

(Soerat ar-Rad: 11)

Luister goed: Stop met het maken van excuses. Allah heeft je eerder geholpen dus waarom zou Hij je weer niet helpen? Roep Hem aan en begin aan een nieuwe hoofdstuk. Het leven wat je momenteel leid is niet perse het leven dat je zou moeten leiden. Jij kunt in sha Allah gelukkiger zijn, jij kunt in sha Allah je zaken op orde hebben en jij kunt in sha Allah innerlijke rust krijgen. Het enige wat je moet doen is in beweging blijven en je niet gek laten maken door de omstandigheden of door andere die je wijs willen maken dat het je niet gaat lukken.

Dit is je dag, dit is je moment, vandaag ga jij in sha Allah aan een nieuwe hoofdstuk beginnen. Vandaag ga jij in sha Allah de bladzijde omslaan en positieve hoofdstukken aan je levensboek voegen. Make the rest of your life the best of your life!

 

13-A19-BCC-BDFC-4-B8-D-AA2-B-6663717-AAC71

Add Comment