Tijd om offers te maken

Tijd om offers te maken

Als je altijd doet wat je altijd hebt gedaan dan zal je altijd het resultaat krijgen wat je altijd hebt gehad. Om je leven compleet te veranderen en met de Wil van Allah datgene te krijgen wat je wilt dan moet je bereid te zijn om offers te maken. Offers die je misschien niet leuk vind maar toch moet je ze maken. Is het extra vroeg opstaan? Dagelijks een half uur joggen? Een nee verkopen aan iemand die je lief hebt? Wat het ook is, DURF dat offer te maken om uit je oude patroon te komen.

In het begin heb je misschien moeite met de verandering maar in de toekomst zal je jezelf dankbaar zijn want…

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Het kan zijn dat jullie iets haten terwijl het goed is voor jullie. En het kan zijn dat jullie van iets houden terwijl het slecht is voor jullie. En Allah weet terwijl jullie niet weten.”

(Soerah Al-Baqarah 2:216)

Luister goed: Twijfel niet aan wie je gisteren was, accepteer wie je vandaag bent en werk aan jezelf om morgen in sha Allah de persoon te worden die je graag wilde zijn. Genoeg is genoeg, je hebt te veel meegemaakt en je hebt te veel energie verspild. Dit keer ga je alles anders aanpakken, dit keer ga je grote stappen ondernemen en niet toegeven aan dat stemmetje dat jou allerlei redenen op gaat noemen waarom je het moet opgeven. Dit is je dag, dit is je moment, vanaf nu ga je aan jezelf werken.

De offers van vandaag zijn de vruchten van morgen. Stap dus uit je veilige comfort zone en begin aan je toekomst te werken. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoeveel fouten je hebt gemaakt of wat je situatie momenteel is. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

131589568-230103981855261-3327865042756426351-n

 

 

Add Comment