Tijd om je zaken op orde te stellen

Tijd om je zaken op orde te stellen

Het gaat er niet om hoe vaak je bent gevallen, maar het gaat er om hoe vaak je bent opgestaan. Het gaat er niet om hoeveel fouten je hebt gemaakt maar het gaat erom wat je ervan hebt geleerd. Je kunt zakken voor je examen, je kunt ontslagen worden, je kunt scheiden of iets anders meemaken maar al deze gebeurtenissen betekenen nog niet dat je nooit meer je doelen kunt bereiken? Alles is voor jou in sha Allah nog mogelijk.

Bij elke duisternis is er leiding naar het Licht (hoop) want waar de wereld een punt achter zet daar zet Allah een komma voor je neer. Alles is nog mogelijk, miljoenen mensen zijn of waren getuigen dat hun toestand drastisch positief is veranderd omdat ze hoop hadden.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

ÔÇťAllah is de Helper van degenen die geloven, Hij voert hen van de duisternis naar het licht.”

(Soerah Al-Baqarah aya 257).”

Luister goed: Elke succesvolle persoon heeft momenten gehad waar alles tegenzat, maar dit waren slechts tijdelijke beproevingen, twijfel dus niet aan wie je gisteren was, accepteer wie je vandaag bent en werk aan jezelf om de persoon in sha Allah morgen te worden die je graag wilt zijn. Het kan zijn dat je vind dat ik makkelijk praten heb, het kan zijn dat je vind dat niemand exact van jouw innerlijke strijd weet maar laat ik het volgende zeggen: Het is geen toeval dat je dit leest. Het is geen toeval dat dit wat met jou doet.

Sta op en strijd met je innerlijke ziel, sta op en heb zelfvertrouwen, sta op en wees niet bang voor wat komen gaat. Je huidige situatie is slechts voor even, ik vertel jou dit niet om jou een goed gevoel te geven, ik vertel jou dit niet om jou een stukje hoop te geven maar ik vertel jou dit omdat dit de waarheid is. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-1630

Add Comment