Tijd om je energie weer op te laden

Tijd om je energie weer op te laden

Kijk naar je leven en denk aan iets wat belangrijk voor je is, iets wat je leven een boost geeft, iets wat je graag in sha Allah wilt bereiken of iets wat heel belangrijk voor je is. Maak je geen zorgen om dat stemmetje dat je zwak wilt maken en maak je ook geen zorgen om hoe je het voor elkaar gaat krijgen, alles gaat straks volgens Allah’s plan. Hij weet het beste hoe je alles voor elkaar gaat krijgen en Hij weet het beste wanneer je het gaat krijgen.

Wat is datgene wat je graag wilde bereiken maar op een dag besloot je op te geven omdat jij jezelf hebt omgepraat? Wat het ook is, breng het weer naar voren. Hoe je het NU voor elkaar gaat krijgen gaat je NIETS aan. Allah beloof jou dat Hij je een uitweg geeft en je gaat voorzien op het moment dat jij het niet verwacht.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En wie Allah vreest, die zal Hij een uitweg geven. En Hij voorziet hem van waar hij het niet verwacht. En (voor) wie op Allah vertrouwt, is Hij voldoende. Zeker, Allah voert Zijn zaak uit.”

(Soerat at-Talaaq: 2-3)

Luister goed: Ik weet iets over jou zonder dat ik jou ken. Jij bent ma’sa’Allah, jij bent geweldig, jij bezit de kracht om in sha Allah veel te bereiken. Je hebt vaardigheden en talenten om al je dromen te verwezenlijken ook al zien andere het misschien, niet. Alle beproevingen die je momenteel meemaakt heb je wellicht eerder in een ander vorm meegemaakt en toen was het je ook gelukt. Twijfel dus nooit in het donker wat Allah jou eerder in het licht liet zien. Wees je ervan bewust dat niets je zal treffen behalve datgene wat is voorgeschreven.

Luister niet naar degenen die jou niets gunnen, luister niet naar degenen die hun eigen mening of slechte ervaring aan jou willen opdringen. Besef dat er miljoenen mensen voor jou zijn gegaan die tegengewerkt werden maar uiteindelijk datgene bereikte wat ze wilde bereiken. Allah is met je. Make the rest of your life the best of your life!

 

IMG-6280