Succes is het resultaat van jouw dagelijkse keuzes

2618x1636 ezhik nosik mordochka yabloki

Succes is het resultaat van jouw dagelijkse keuzes. Kies ervoor om vandaag het begin van het einde van jouw problemen te maken, kies ervoor om vandaag de brug tussen jouw verleden en jouw toekomst te bouwen en kies ervoor om vandaag de rest van jouw leven het beste van jouw leven te maken.

Begin je ochtend met dankbaarheid want de reden waarom jij vanochtend wakker werd is omdat Allah voor jou nog veel goeds heeft. Als jij oprecht dankbaar bent dan zullen gesloten deuren voor jou open gaan. Als jij oprecht dankbaar dan zullen er bruggen komen waar eerst alleen muren waren. Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“Voorwaar, Wij wezen hem de Weg: wordt hij dankbaar of wordt hij ondankbaar?” (Soerat al-Insaan: 3)

Luister goed: Jouw dagelijkse keuzes vormen jouw toekomst. De weg naar het succes is niet recht maar vol met hobbels en bochten maar het brengt je uiteindelijk wel naar het succes. Maak je geen zorgen dat je momenteel met tegenslagen te maken hebt, maak je geen zorgen dat je momenteel niet alles hebt wat je wilt en maak je geen zorgen dat je niet weet hoe jij bij je succes komt. Allah zal jou er naar toe leiden zolang jij vertrouwen hebt. Make the rest of your life the best of your life!

Add Comment