Sterke vrouwen maken zwakke mannen bang

15697285_627800730739962_3339878097730315468_n

★★★ Sterke vrouwen maken zwakke mannen bang. Er zijn bepaalde mannen die zich geïntimideerd voelen door bepaalde vrouwen. Er zijn bepaalde mannen die vrouwen dom en klein willen houden omdat ze bang zijn dat deze vrouwen erachter komen dat Allah hun rechten en plichten heeft gegeven.

De voorschriften van Allah geven aan dat de vrouw het recht heeft om zich te ontwikkelen, ze heeft het recht op een sociale leven, ze heeft recht om beslissingen te maken en ze heeft het recht om de ladder van succes te beklimmen.

Allah subhanahu wa ta’ala zegt:

“En behandel hen volgens de voorschriften. En wanneer jullie een afkeer van hen hebben, dan kan het zijn dat jullie een afkeer hebben van iets, terwijl Allah daarin veel goeds gelegd heeft.”

(Soerat an-Nisaa’: 19)

Luister goed: Sommige aspecten uit het cultuur zijn geschreven door zwakke mannen die angst hadden dat vrouwen hun posities zouden veroveren. De tijd is gekomen dat wij mannen moeten erkennen dat we in een eeuw leven dat vrouwen hun vleugels gaan spreiden. De tijd is gekomen dat wij mannen moeten erkennen dat we geen oordeel moeten vellen of naar het verleden van een vrouw moeten kijken maar haar het vertrouwen geven en met haar naar de toekomst gaan kijken.

Een van de sterkste vrouwen die geleefd had was de vrouw van de Profeet Mohammed vrede zij met hem, namelijk Khadija. Zij had haar rijkdom vergaart door hard te werken en leider te worden van een grote karavaan die zaken deed in Azië en in het Midden-Oosten. De Profeet vrede zij met hem erkende en respecteerde haar sterke positie. De liefde die zij voor elkaar hadden kwam omdat ze elkaar in evenwicht hielden. Be like de Profeet vrede zij met hem en Khadija. Make the rest of your life the best of your life!

 

Add Comment